La Jonquera suma, a Porqueres, el segon triomf en dos partits a Segona Catalana

Els fronterers són un dels tres equips del grup que han sumat els sis punts possibles

L'11 de la Jonquera a Porqueres

L'11 de la Jonquera a Porqueres / UE LA JONQUERA

Redacció

La Jonquera és un dels tres equips de Segona Catalana que ha sumat els sis punts possibles a l’inici de la lliga. El conjunt que entrena Arnau Liesa va obtenir el segon triomf pel mateix resultat (0-1) al camp del Porqueres gràcies a un solitari gol del migcampista Galder Oronoz al minut 82.

El Marca de l’Ham, que havia perdut el primer partit a la Jonquera, va veure com se li escapava la victòria davant el Palafrugell (1-1) en el darrer minut. El gol del figuerenc Joel Capel, fitxat del Torroella de Montgrí, va ser neutralitzat al final. D’altra banda, l’Empuriabrava-Castelló va perdre (1-0) al camp del Ca l’Aguidó, de Blanes, per un gol al minut 24.

La propera jornada

Aquest dissabte el Marca de l’Ham jugarà al camp del Quart (17 h) i l’Empuriabrava-Castelló al del Tordera (18 h) i el diumenge la Jonquera rebrà l’Sporting Vidrerenca (16 h).