Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres acull els quaranta patinadors catalans de solo dance amb més nivell

El PA Figueres exerceix d’amfitrió amb sis representants i frega el podi en categoria sènior amb David Canyet, que venia de la Copa del Món

Figueres acull els quaranta patinadors catalans de solo dance amb més nivell

El poliesportiu Roser Llop, de Figueres, va acollir el cap de setmana passat el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat solo dance i en les cateories sènior, júnior i juvenil. Hi van participar una quarantena de patinadors i patinadores i el Patinatge Artístic Figueres en va ser amfitrió.

Els figuerencs van fregar el podi en sènior masculí amb David Canyet, que va quedar quart i que s’hi presentava després de ser sisè a les semifinals de la Copa del Món a Itàlia. Les altres posicions més destacades van ser per a la júnior Lola Zamorano i per a la juvenil Aina Capallera, que van ser sisenes. En sèniors, la resta de resultats van ser els següents: Marina Tomàs (11a), Joana Roura (13a) i Sara Gutiérrez (14a).

Amb el bronze mundialista

Els campions de les diferents categories van ser: en sènior masculí el bronze mundialista Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet) i en femení Elena Fortuny (CPA Torredembarra). En júniors, Marta Domingo (CPA Les Franqueses) i Ot Font (CPA Torredembarra), i en juvenils, Jordina Blanch (CPA Les Franqueses) i Joan Jardí (CPA Torredembarra). A l’entrega de premis, hi van assistir l’alcaldessa Agnès Lladó i el diputat d’Esports Jordi Masquef.

A tres Campionats d’Espanya

El PA Figueres té un juny mogut amb la participació a tres Campionats d’Espanya: aquest cap de setmana, a Tarragona, competirà al de parelles alevines; del 15 al 17 de juny, a Gandia, a l’aleví de dansa; i a finals de mes, a Fuengirola, al sènior de dansa.

Prem per veure més contingut per a tu