El Tramuntana torna a la segona divisió estatal de tennis taula una dècada després

Els figuerencs van superar el Cassà, a Olot, en el duel decisiu per pujar a Divisió d'Honor

Els palistes del Tramuntana que han assolit l’ascens. | EMPORDÀ

Els palistes del Tramuntana que han assolit l’ascens. | EMPORDÀ / redacció. figueres/olot

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El primer equip masculí del Tennis Taula Tramuntana va aconseguir, el diumenge passat, l’ascens a la Divisió d’Honor, la segona categoria estatal de tennis taula. Els figuerencs feia onze anys que no trepitjaven aquesta categoria i el retorn el van assolir a la fase d’ascens disputada a Olot. L’equip format per Jordi Saguer, Manel Redondo, Andrés Martínez i Antonio Gómez va obtenir la fita en un partit decisiu contra el TT Cassà (4-3). Davant els gironins, els figuerencs van remuntar amb èpica un partit que se’ls havia posat coll amunt, amb un 1-3 en contra.

El Tramuntana havia quedat quart de Primera Divisió i es va presentar a la fase d’ascens per renúncies d’altres rivals. El curs que ve jugarà en un dels tres grups de Divisió d’Honor amb rivals com el Calella, Badalona, Mollerussa, Esparreguera, el filial del Borges Blanques o el Sant Jordi balear. El Tramuntana tindrà el primer equip masculí a la segona categoria i el femení a la màxima després de salvar-se a Superdivisió.

Doblet amb el filial, que puja a Segona Divisió a casa

El TT Tramuntana va culminar el cap de setmana perfecte amb un altre ascens. El segon equip mascuí va ascendir a la Segona Divisió –quarta categoria– després de superar el Premià (4-3) i el Reus (4-2) en una fase d’ascens que es va disputar a l’Institut Olivar Gran, de Figueres. L’equip l’ha format Antonio Oña, Álex Portell, Artur Boyé, Nil Monell i pel president Jaume Muntada.

L'equip del Tramuntana

L'equip del Tramuntana