Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada veu truncada la ratxa, però continua tercer de Tercera RFEF

Sense els defenses Alan ni Pala, perd contra un Vilafranca que estrenava entrenador i que acumulava 10 jornades sense guanyar

El Peralada veu truncada la ratxa, però continua tercer de Tercera RFEF

El Peralada va veure trencada la bona dinàmica de resultats el dia menys esperat, al camp d’un Vilafranca del Penedès (2-1) que estrenava entrenador i que portava deu partits seguits sense vèncer. Les dinàmiques entre ambdós equips eren del tot oposades, ja que els peraladencs acumulaven set enfrontaments consecutius imbatuts i 13 dels últims 15 punts sumats. Els de Miquel Àngel Muñoz tenien les absències per sanció dels defenses Alan Baró i Pala i al minut 17 ja perdien 2-0 per dues errades clares.

Tot i que Pol Gómez –que tornava després d’un partit per sanció, com Adrià Méndez– va retallar distàncies només començar la represa amb un gran xut llunyà i per l’escaire, el Peralada no va poder rascar un punt. Varese i Solans van fregar la igualada en més d’una ocasió.

Diumenge, davant la Grama

Malgrat la derrota, els verd-i-blancs continuen en tercera posició de Tercera RFEF, en places de promoció d’ascens a Segona RFEF, però ara amb només dos punts de coixí. L’equip intentarà recuperar el camí de la victòria aquest diumenge (16.30 h) a casa davant la FE Grama, onzè classificat que ha guanyat tres dels últims sis partits.

Prem per veure més contingut per a tu