La Gala Valors de l'Esport premia Alejandro Valverde i Laia Palau

Sport i Prensa Ibérica distingeixen esportistes, clubs i entitats pels valors que transmeten a l'esport

La Gala Valors de l'Esport premia Alejandro Valverde i Laia Palau

La Gala Valors de l'Esport premia Alejandro Valverde i Laia Palau

Redacció

La seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) a Madrid ha acollit aquest dijous la cinquena edició de la Gala Valores de l'Esport. Els esportistes Alejandro Valverde i Laia Palau van rebre el seu guardó en presència de les principals autoritats esportives del país, com ara el president del COE, Alejandro Blanco, el director general del Consell Superior d'Esports, Alberto Soler, i el viceconseller d'Esports de la Comunitat de Madrid, Alberto Tomé.

El ciclista Alejandro Valverde, que va anunciar la seva retirada als 42 anys després de dues dècades com a professional i ha aconseguit un total de 133 victòries, és el ciclista amb més medalles en la història dels Campionats del Món, amb un total de set podis. Per part seva, la jugadora de bàsquet Laia Palau ha tingut també una trajectòria impressionant, amb 33 títols a nivell de clubs i un total de 13 medalles amb la selecció, entre elles tres ors als Campionats d'Europa, una plata Mundial i una altra plata als Jocs Olímpics de Rio 2016.

A la gala van ser distingits també la joveníssima Naia Laso, (premi Valors a la Projecció); el Reial Madrid C.F. (Premi Valors Internacional), Andrea Fuentes (premi Valors Extraordinari; la futbolista ucraïnesa Yanha Malakhova (premi Valors Especial; la selecció espanyola de FUTBOL Femení SUB-20, (premi Valors Selecció Femenina); la selecció espanyola masculina de Bàsquet, (premi Valors Selecció Masculina), MotoGp (premi Valors Esdeveniment), Anabel Medina (premi Valors Entrenadora) i Nahuel Carabaña (premi Valors Gest Esportiu).