Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

El Prisco l’Escala guanya els dos duels comarcals de bàsquet

A Primera Catalana, l’Adepaf aconsegueix el quart triomf de la temporada amb una cistella decisiva en el darrer instant de Pep Mesas

El Prisco l’Escala guanya els dos duels comarcals de bàsquetEduard Martí

Els equips sèniors de bàsquet del Prisco l’Escala s’han imposat en els dos duels comarcals d’aquest cap de setmana. A Segona Catalana, les noies van guanyar amb comoditat a la pista del Vilafant (38-65). Les escalenques rebran dissabte al Quart (17.30 h) i les vilafantenques jugaran a Vilablareix (19.45 h). A Tercera masculina, el Prisco es va imposar a la pista de l’Escolàpies (62-74) i comparteix liderat amb el Vall d’en Bas, el seu pròxim rival per aquest dissabte en el pavelló escalenc (19.45 h. En aquesta categoria, el Castelló va perdre a Fontajau (68-62). Per aquest dissabte és previst l’enfrontament Castelló-Escolàpies al pavelló de la Muga (20.15 h).

Primera i Segona

A Primera Catalana, l’Adepaf ha tornat a guanyar setmanes després de no fer-ho, contra el Pineda (75-73), gràcies a una cistella als instants finals de Pep Mesas. Els figuerencs van saber patir a l’últim quart (18-23) i endur-se la quarta victòria de la temporada. Depèn de què facin la darrera jornada contra el Malgrat poden quedar en 10a, 11a o 12a posició.

A Segona, el Vilafant va obtenir un bon triomf a la pista del Bàsquet Girona (76-80). Dissabte rep el Quart a Casa (19.30 h).

Prem per veure més contingut per a tu