La lluita continua aferrissada al capdavant de la classificació del grup 30 de la Quarta Catalana. I és que l’Esplais ha aconseguit superar un rival directe com el Mont-ras B (0-1) aquest cap de setmana amb un solitari gol d’Agbalou (75’). Amb aquest triomf, els castellonins mantenen el lideratge amb trenta-set punts, seguit de l’Agullana, que tampoc afluixa, amb trenta-quatre punts, després de superar l’Espolla (1-2).

Per la seva banda, el Selvatans continua intractable després de sumar la cinquena victòria consecutiva davant el Lladó (2-1), amb els gols de Lluís Ortiz (5’) i Romà Brusés (41’).

Tanmateix, l’Armentera i el Sant Pere Pescador B s’han retrobat amb la victòria aquest cap de setmana després de superar l’AE Roses B (0-2) i el Sant Llorenç de la Muga (6-3) respectivament.

Els fronterers remunten a Espolla (1-2)

L’Agullana ha aconseguit una victòria fonamental aquest cap de setmana contra l’Espolla (1-2). Els fronterers han aconseguit remuntar el gol de Gómez (10’), gràcies a les dianes de Peewee (37’) i Pau Duran (66’) per no despenjar-se de la lluita pel lideratge i l’ascens.