Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

El Vilafant acaba el 2021 amb la primera victòria

Els vilafantencs superen el Llers (0-3) per sumar la primera victòria de la temporada

El Vilafant acaba el 2021 amb la primera victòriaEmporda.info

El Vilafant acaba l’any 2021 amb l’alegria de la primera victòria de la temporada, i és que l’equip s’ha imposat aquest cap de setmana davant el Llers (0-3). Un doblet d’El Mehdi (17’) i (52’), i una altra diana de Seller (47’) han servit per imposar-se aquest cap de setmana i sumar els primers tres punts d’una tacada aquest curs.

Per la seva banda, l’Agullana ha descansat aquesta jornada, i els duels entre l’AE Roses B i el Sant Llorenç de la Muga, a més del Sant Pere Pescador B-Siurana, han quedat ajornats i es recuperaran les pròximes setmanes.

L’Escala B ha guanyat aquest cap de setmana contra el Lladó (4-2), amb un gol de Robert Fernández i un hattrick de Gerard Verdaguer per sumar una última alegria abans d’acabar l’any i mantenir-se a la zona alta de la taula.

L’Esplais es queda sol al capdavant

Els castellonins han fet els deures aquest cap de setmana contra l’Armentera (4-2), sumant els tres punts que, juntament amb el descans de l’Agullana, situen l’Esplais al capdavant de la classificació en solitari amb trenta-un punts, seguit pel Mont-ras B amb vint-i-nou, i l’Agullana amb un menys.

Prem per veure més contingut per a tu