Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Roses Ride ofereix aquest diumenge la primera jornada de descoberta de l’entorn del municipi en bicicleta

Turisme de Roses inicia aquest mes d’octubre una nova activitat de turisme actiu i esportiu amb la primera edició d'aquest programa

Roses Ride ofereix aquest diumenge la primera jornada de descoberta de l’entorn del municipi en bicicletaAjuntament de Roses

Turisme de Roses inicia aquest mes d’octubre una nova activitat de turisme actiu i esportiu amb la primera edició de Ride Roses, un programa de jornades de descoberta que permetrà els participants conèixer Roses i el seu entorn pedalant sobre la bicicleta. La primera activitat tindrà lloc el proper diumenge, 24 d’octubre, està prevista per a bici de carretera i conduirà els assistents fins a Llançà. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes al web de l'ajuntament.

Aquesta programació neix en paral·lel a la creació dels nous itineraris que Turisme de Roses ha posat a disposició dels amants del ciclisme des de la primavera passada. Sota el nom Ride Roses, i a través de la web visitroses, d’una guia desplegable i de l’app Natura Local, s’ofereix un nou producte turístic consistent en informació detallada sobre nou rutes aptes per a diferents modalitats: 3 rutes de BTT, 3 de bicicleta de carretera i 3 de rutes gravel (que combina BTT i carretera).

Cartell de la sortida

A partir d’aquest octubre, s’ofereix també la possibilitat de participar en les jornades Ride Roses, una proposta que compta amb la col·laboració del Club Ciclista de Roses i que s’allargarà fins al proper mes de març. Consistirà en una sortida mensual, sempre en diumenge, i es duran a terme 2 rutes per carretera, 2 de BTT i 2 de gravel.

La primera d’elles, prevista per a aquest diumenge 24 d’octubre, conduirà els assistents per ruta de carretera fins a la vila de Llançà recorrent la costa des de Port de la Selva. La sortida tindrà lloc a les 9 h des de la plaça Catalunya de Roses i es preveu una durada de l’activitat d’entre 3 i 4 h, recorrent 45 km de distància i amb un desnivell positiu de 417 m.

Prem per veure més contingut per a tu