Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El Trail Cap de Creus celebra el desè aniversari

Raul Butaci, Tina Bes, Andreu Contijoch, Eli Gordón, Jan Torrella i Núria Artells van ser els més ràpids en les diferents categories

El Trail Cap de Creus celebra el desè aniversariEmporda.info

Els participants del Trail Cap de Creus van competir al Parc Natural, castigat pels incendis de l’estiu passat, en una jornada d’esport de nivell a l’Alt Empordà. El Trail Cap de Creus fa una dècada que enamora a la comunitat del trail running i aquest 18 i 19 de setembre passat, els afortunats en aconseguir un nou dorsal van poder competir en un dels entorns més privilegiats per a aquesta disciplina esportiva que suma adeptes dia a dia. La cita de Roses també va acollir el desenllaç de les MISSIONx3. Després dels dos primers capítols del Trail Ulldeter i el Trail Catllaràs, el Trail Cap de Creus va representar la tercera prova del circuit.

En categoria Marathon, Raul Butaci es va imposar amb un temps de 4 hores 13 minuts i 29 segons, seguit de Toti Bes i Chris Jone per completar el podi masculí. Per la seva banda, en femení, Tina Bes va ser la millor amb un temps de 5 hores 15 minuts i 38 segons, seguida d’Abril Torrent i Marta Muixí.

En categoria Trial, Andreu Contijoch i Eli Gordón van ser els millors i, per últim, en categoria Express, la victòria va ser per a Jan Torrellai Núria Artells. Uns resultats molt igualats que van demostrar l’alt nivell de la prova en el seu desè aniversari.

Prem per veure més contingut per a tu