Els participants del Trail Cap de Creus van competir al Parc Natural, castigat pels incendis de l’estiu passat, en una jornada d’esport de nivell a l’Alt Empordà. El Trail Cap de Creus fa una dècada que enamora a la comunitat del trail running i aquest 18 i 19 de setembre passat, els afortunats en aconseguir un nou dorsal van poder competir en un dels entorns més privilegiats per a aquesta disciplina esportiva que suma adeptes dia a dia. La cita de Roses també va acollir el desenllaç de les MISSIONx3. Després dels dos primers capítols del Trail Ulldeter i el Trail Catllaràs, el Trail Cap de Creus va representar la tercera prova del circuit.

En categoria Marathon, Raul Butaci es va imposar amb un temps de 4 hores 13 minuts i 29 segons, seguit de Toti Bes i Chris Jone per completar el podi masculí. Per la seva banda, en femení, Tina Bes va ser la millor amb un temps de 5 hores 15 minuts i 38 segons, seguida d’Abril Torrent i Marta Muixí.

En categoria Trial, Andreu Contijoch i Eli Gordón van ser els millors i, per últim, en categoria Express, la victòria va ser per a Jan Torrellai Núria Artells. Uns resultats molt igualats que van demostrar l’alt nivell de la prova en el seu desè aniversari.