Marta Marrero va ser l'atracció principal de l'Open de Pàdel organitzat pel Club Tennis Figueres. I és que dissabte passat, la jugadora canària, actual número cinc del rànquing mundial, va jugar durant tres hores amb diferents participants del torneig de Fires i Festes i membres del club a les instal·lacions de Santa Llogaia d'Àlguema. El clínic estava previst per la setmana anterior, però la previsió de pluja va posposar la classe magistral de Marrero fins aquest dissabte 8 de maig passat, on el temps va acompanyar.

«Ha estat un matí molt calorós, però ha estat molt bé, el temps ha acompanyat. La gent ha vingut amb moltes ganes i m'ha fet il·lusió venir al Club Tennis Figueres. Teníem pendent aquest esdeveniment des de l'any passat, però per la pandèmia no va ser possible», explica la canària poc després d'acabar la sessió inclosa en el programa del torneig. La convidada especial també va poder veure en acció alguns dels participants de l'Open per fer una valoració d'aquesta primera edició. «La veritat és que he de felicitar l'organització, ha estat tot fenomenal i espero que tothom hagi passat un moment divertit».

Tanmateix, un bon nombre de jugadores i jugadors van poder compartir pista amb la número cinc del rànquing mundial, fins i tot, posant contra les cordes en algun moment a la campiona, en un ambient cordial i afable. «Hi ha hagut partits igualats, m'ho han posat complicat en algun moment, però es tractava de passar una estona divertida i si podia donava alguns consells, perfecte», explica.

Finalment, Marrero va poder comprovar el creixement del pàdel a la comarca amb la posada de llarg del torneig. «Si et dic la veritat, he estat parlant i m'han dit que ha estat un èxit. El més important és que el pàdel està creixent moltíssim aquí, la gent ve a jugar i gaudir i és del que es tracta», comenta la jugadora, poc abans de marxar ràpidament a preparar l'Open de Vigo.