Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bisbal perd en el darrer partit de la temporada

L'equip de Cesc Senpau es veu superat per l'Azulejos en el retorn del públic al pavelló Vell per acomiadar un any històric: el del debut a EBA

El Bisbal perd en el darrer partit de la temporadaaniol resclosa

Molts mesos més tard, per fi, el públic de la Bisbal tornava a les grades per animar el seu equip. La festa, però, no va acabar amb victòria. Derrota intranscendent del Bisbal que va caure davant l'Azulejos Moncayo de Saragossa (72-76) i que no tapa per res l'any de somni, històric, que ha acabat amb la permanència a l'EBA en l'any del debut. Després d'unes setmanes sense competició, els gironins volien retrobar-se amb la victòria i acabar la lliga amb un nou triomf. Però no va ser així.

El matx començava amb molta igualtat, fins que un parcial visitant de 0-10 deixava un marcador de 6-16. Els jugadors de Senpau no aconseguien trobar els punts febles dels aragonesos, i aquests minuts d'igualtat es van veure revocats en pocs segons. El conjunt visitant va pujar la intensitat i es va posar clarament per davant al final del primer quart (14-25). Tot i això, els bisbalencs aconseguien fer-se forts en defensa i retallar el resultat a la mitja part (37-43). El bon moviment de pilota en zona ofensiva i l'encert en el llançament desactivaven la defensa dels visitants. Malgrat tot, ja des de l'inici del tercer quart es veia com l'Azulejos s'escapava i només en els darrers minuts la igualtat va tornar a la pista. El Bisbal acaba la temporada amb sis victòries i sis derrotes en un debut brillant a l'EBA.