La marca líder a escala nacional en begudes vegetals YOSOY, entra a formar part de l'equip de partners del Bàsquet Girona. La seva producció es basa en begudes vegetals sense additius ni sucres afegits i comparteix els mateixos valors d'hàbits saludables en l'alimentació que el club vol transmetre. A més, és ideal per a la pràctica esportiva de manera regular i té una gran responsabilitat verda amb el medi ambient. L'empresa gironina dona suport a totes les entitats esportives de la demarcació.

YOSOY és la principal marca de Liquats Vegetals. És una corporació capdavantera i pionera en la producció i distribució de begudes 100% vegetals fundada l'any 1991. Des del club, es veu l'entrada de YOSOY com un pas més en la relació amb el comerç gironí.

El Bàsquet Girona presenta la imatge de la marca amb un estampat en els pantalons de joc del primer equip, que competeix aquesta temporada a la LEB Or. També iniciarà diverses accions amb YOSOY, relacionades amb fomentar els hàbits saludables dels jugadors i membres del club. La marca de Viladrau també incentivarà els hàbits saludables en activitats socials del club entre els nens i nenes de la demarcació a través de les visites dels jugadors a les escoles del territori. L'entrada de la marca catalana és la darrera incorporació de partners del club, que s'adhereix a Caixabank, Noel, Damm, Platja d'Aro, FIATC, Friselva, Finques Colomé, Pere Quera i Ibis.

La visita del primer equip

El primer equip del Bàsquet Girona va gaudir d'una exposició presencial a la mateixa planta principal de YOSOY, el nou partner del club gironí. L'empresa catalana de begudes va fer una visita guiada a l'equip, on va explicar l'elaboració de totes les begudes, i va realitzar un recorregut per totes les instal·lacions de Viladrau als jugadors i tècnics.

En primer lloc, els membres de la primera plantilla van conèixer la trajectòria històrica de l'entitat i els objectius de l'empresa, en els que sempre s'ha prioritzat la màxima qualitat als seus productes.

Tot seguit, van visitar de primera mà el procés productiu de les begudes vegetals. Des d'entendre l'elaboració bàsica de la matèria primera fins a l'empaquetament final. Els jugadors van haver de vestir-se amb el material adequat en les zones més restrictives del recorregut.

Un punt clau en la seva producció és vetllar per ser una empresa líder en matèria de sostenibilitat, sempre mirant la responsabilitat amb el medi ambient i el seu entorn. Finalment, tot el grup del Bàsquet Girona va rebre una bossa amb productes YOSOY gentilesa del nou partner.