El Llagostera ha arrencat un punt amarg aquesta tarda a l'Hospitalet (2-2). Els d'Oriol Alsina s'han avançat dos cops, però no han pogut assegurar la victòria.

Aleix Roig ha deixat els blaugranes amb un home menys al 75 quan el resultat era d'1-2 en veure la segona groga quan havia de ser canviat en considerar l'àrbitre que perdia temps abandonant el camp. L'ex jugador del Girona Carmona ha posat el 2-2 definitiu amb un xut des de la frontal de l'àrea. En la darrera jugada del temps afegit Guiu ha fallat sol davant del porter local el 2-3.

Després de dues setmanes sense competir el Llagostera ha empatat a 2 aquesta tarda en la seva visita al Municipal de l'Hospitalet de Llobregat. El duel ha tingut dues parts molt diferenciades. La primera on el Llagostera ha dominat el partit i ha tingut les millors ocasions. L'obertura del marcador ha estat obra de Dieste, que ha marcat el primer gol amb els llagosterencs després d'un penal per mans.

A partir d'aquí, i aprofitant la mitja part, els locals han fet un pas endavant. A la represa el Llagostera ha passat de dominar a ser dominats. Salinas, en un moment de desconnexió de Monreal i Marcos, ha vist porta. Sascha, dos minuts després d'entrar ha tornat a avançar els seu però un Carmona, que ha estat el protagonista del partit, ha aprofitat la superioritat numèrica per l'expulsió d'Aleix Roig per posar el 2-2 final. En el darrer segon Guiu ha pogut posar el 2-3 en un u contra u però el seu xut l'ha rebutjat Aliaga.