Segueix-nos a les xarxes socials:

Jordi Ribera aspira a portar Espanya a la tercera final d'un Mundial

Dinamarca és el rival a batre aquest vespre (20.30) en un duel entre dos grans de l'handbol internacional

La selecció espanyola d'handbol intentarà assolir aquest vespre (20.30, Teledeporte) per tercera vegada en la seva història la final d'un Mundial. Per aconseguir-ho l'equip dirigit pel sarrianenc Jordi Ribera ha de tombar Dinamarca, en un duel de semifinals en què els «Hispans» tractaran d'imposar la seva maduresa competitiva a la brillantor del conjunt danès.

Una maduresa que ha permès al conjunt espanyol, com ja va passar a l'Europeu, transmetre la sensació que domina en tot moment els partits, sigui quin sigui el marcador. I és que els «Hispans», guanyadors dels dos últims Europeus, semblen tenir clar en cada minut què fer i com fer-ho, el que els permet afrontar amb una sorprenent tranquil·litat les dificultats que se li presenten al llarg dels partits.

La intel·ligent gestió de Jordi Ribera no només ha permès a Espanya arribar més fresca que els seus rivals al tram decisiu del torneig, gràcies a la seva política de rotacions, sinó que a més ha aconseguit que cada jugador se senti protagonista dels èxits. Una circumstància que ha possibilitat a la selecció no nomésanar millorant partit a partit el seu joc, sinó anar guanyant jugadors «per la causa».

L'altre semifinal del Mundial l'hauran jugada unes hores abans (17.30) França i Suècia, que van eliminar Hongria i Qatar, respectivament. Cap dels quatre semifinalistes ha perdut encara cap partit en aquest campionat. La final serà diumenge (17.30).

Prem per veure més contingut per a tu