Segueix-nos a les xarxes socials:

El Saragossa fa oficial el fitxatge del lateral figuerenc Pep Chavarría

El Saragossa fa oficial el fitxatge del lateral figuerenc Pep Chavarríareial saragossa

El Saragossa va fer oficial ahir el fitxatge del figuerenc Pep Chavarría, que firma per quatre temporades i serà presentat durant els pròxims dies. El lateral, de 22 anys, arriba lliure deprés d'acabar el seu contracte amb l'Olot, que li va donar l'oportunitat de debutar a Segona B l'estiu de 2018 després de fixar-se en el seu potencial quan defensava la samarreta del Figueres a Tercera.

Chavarría ja va començar a entrenar amb el conjunt aragonès el passat dimecres 12 d'agost, tot i que el club va preferir esperar una setmana, un cop superada la revisió mèdica, per anunciar la seva incorporació. «Molt feliç d'unir-me a un club històric com el Saragossa. Amb la màxima il·lusió i ambició per ajudar l'equip a aconseguir els objectius», va comentar el futbolista a les seves xarxes socials.

El lateral esquerre és la primera incorporació del Saragossa per al curs vinent, juntament amb Haris Vuckic, Jair Amador i Sergio Bermejo, després de caure eliminat del play-off d'ascens contra l'Elx amb un gol de Nino. Chavarría, que ha rebut ofertes de diversos clubs de Segona A, farà el salt a la categoria de plata de la mà dels aragonesos que estan pendents de confirmar el nou tècnic que substitueixi Víctor Fernàndez, que va acomiadar-se.

Prem per veure més contingut per a tu