Segueix-nos a les xarxes socials:

El Figueres s'imposa per golejada

?Els de Salamero en tenen prou amb la segona part del derbi per castigar durament el Banyoles amb els gols d'Ivan Vidal, Pepu Soler, Duba i Enzo ?Els figuerencs sumen el primer triomf de l'any, mentre que els de Fontes allarguen la mala ratxa

El Figueres s'imposa per golejadace banyoles

Guanyar per golejada sempre és una satisfacció enorme. I si serveix per estrenar el caseller de victòries de l'any 2020, encara més. El Figueres va imposar-se ahir en el derbi gironí (4-0), després de trencar la igualtat al marcador abans del descans amb un gol d'Ivan Vidal i sentenciar a la segona part amb les dianes de Pepu Soler, Duba i Enzo. Ara bé, mentre els de Javi Salamero celebraven que els tres punts els deixen a la 13a posició de la classificació, el Banyoles marxava sense premi una jornada més i amb un càstig, segurament, excessiu. Encaixar la primera diana dels figuerencs va afectar massa els d'Adam Fontes, que, a partir d'aleshores, no van aixecar el cap. Ja són sis derrotes en els últims set partits, on només s'ha sumat un punt dels 21 possibles i queda el descens a quatre.

Cap d'ambdós conjunts va poder desfer la igualtat que hi havia a Vilatenim a l'inici del partit. Per la part del Banyoles, Via va desaprofitar el rebuig d'una centrada de falta d'Èric Gispert; i, per la del Figueres, era Ousman que estavellava un cacau al travesser. Abans de marxar als vestidors, però, la balança va decantar-se a favor dels locals. Ivan Vidal va obrir la llauna amb un gol que Bartrina no va poder evitar, després de rebre una assitència de Pepu Soler per la banda esquerra.

A la represa, el Banyoles va fer un pas enrere i els de Salamero no van dubtar a aprofitar-ho. De seguida, Pepu Soler va marcar el segon i en qüestió de temps Duba i Enzo van acabar de sentenciar. Henry i Casanova van tenir l'ocasió de maquillar el resultat final, però el porter Roman va estar atent per impedir-ho.