Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espanyol manté l'idil·li amb Europa amb una golejada

Aprofita que el rival juga amb nou futbolistes des del minut 35 per obtenir el resultat més voluminós de la seva història en competició continental

L'Espanyol manté l'idil·li amb Europa amb una golejadaefe

L'Espanyol, dirigit per l'exentrenador del Girona Pablo Machín, va aconseguir una històrica golejada davant el Ludogorets (6-0) i la classificació per a setzens de final en un partit sense història des dels primers minuts. L'equip local es va concedir un homenatge en una temporada difícil a la Lliga per augmentar la seva moral abans de visitar l'Atlètic de Madrid diumenge vinent. Els banc-i-blaus no van tenir problemes per superar un Ludogorets que va jugar amb nou des del minut 35.

Melendo va inaugurar el marcador després d'una passada de Granero gràcies a un xut a dins de l'àrea i Lluís López va col·locar el 2-0 amb una bona rematada de cap. En aquells moments, Forsters ja havia estat expulsat amb vermella directa i poc després va ser Goralski qui va cometre un clar penal que va permetre a Vargas aconseguir el tercer.

Corchia va xutar al pal abans de la mitja part tot anunciant més gols, però no van arribar fins a la segona meitat en botes de Campuzano, Pedrosa i Ferreira, que van establir el resultat més voluminós de l'Espanyol en la seva història en les competicions europees.