Els dos representants gironins de Divisió d'Honor Plata juguen avui fora de casa. El Sarrià visita el Teucro (20.30), mentre que el Bordils juga a Zamora (20.00). Aquesta nova jornada de Lliga arriba després que aquesta setmana tant el Sarrià com el Bordils hagin jugat la segona eliminatòria de Copa. Els de Salva Puig van eliminar el Cangas, de l'Asobal, mentre que al Blanc-i-Verd el Benidorm no va deixar saltar la sorpresa.

Salva Puig ja advertia al final del duel contra els gallecs que la celebració del triomf de Copa podia durar la nit de dimecres però que l'endemà ja havien de pensar en la Lliga. Els gironins han guanyat els dos partits que han disputat com a visitants, Cajasur i Villa de Aranda, i ara tenen un test d'altíssim nivell perquè els de Pontevedra, tercers classificats, són un clar aspirant a l'ascens (el curs passat jugaven a l'Asobal i van descendir).

Per la seva banda el Bordils visita el Zamora, que porta tres derrotes seguides i és tercer per la cua. El tècnic Pau Campos no viatjarà amb l'equip per la mort de la seva mare ahir. El club es va plantejar demanar la suspensió del partit però finalment ha optat per jugar-lo amb l'objectiu de poder dedicar una victòria a l'entrenador. Lluís Ferrer, com ja va passar en el partit de Copa i en l'anterior jornada de Lliga, serà l'encarregat de dirigir l'equip.