Aquest cap de setmana es va celebrar la XII edició de l'Open Baidefeis de futbolí a Roses, amb la participació de 75 parelles en total en les categories masculí, femení i infantil amb jugadors i jugadores, vinguts d'arreu de Catalunya, Palència i Santander.

«Estem molt contents amb la participació i el desenvolupament de l'edició, tot i que ens han faltat participants de l'Alt Empordà. Ens hauria agradat poder captar més gent de la comarca per a aquesta edició», valora un dels organitzadors principals, Álvaro Díaz, que va participar en el torneig i va acabar en la segona posició en categoria «Parado P» amb el seu equip Baidemilix.

Dolce Vita va ser la parella guanyadora en categoria «Parado P», seguit de la parella d'Álvaro Díaz i Mollerussa Connection.

En categoria «Parado C3», AC/DC va quedar en primera posició, seguit de Os Ferreiros i Ricky Aleix que completaven el podi.

En la classificació «ParadoC2», l'equip vencedor va ser Los Mugiwaras, seguit de Los Z i Toni Richard i, en categoria femení, on van participar un total de vuit parelles, es van imposar en primera posició Sora Mireia, seguides de Sandra Sofia i Mireia Ana.

Per últim, en categoria infantil, els campions van ser la parella Izan Azael, seguits de Desi Salvi i Dídac Izan.

Tot i la falta de representants de l'Alt Empordà, des de l'organització valoren com a nou èxit aquesta XII edició de l'Open Baidefeis de futbolí celebrat a Roses, un dels millors torneigs d'aquest esport en l'àmbit català que es consolida any rere any.