Segueix-nos a les xarxes socials:

Els penals acaben amb les aspiracions de la UE Figueres

El porter letó Romans Carrillo i el defensa Christian Belenchón fitxen per la Unió

Els penals acaben amb les aspiracions de la UE Figueresandrea bolcato

El Figueres va caure eliminat de la Copa Catalunya per la FE Grama, que el curs vinent jugarà a Primera Catalana. El duel va acabar amb un empat a 0 i es va haver de resoldre tot en els penals. Als figuerencs els va faltar sort. Mario, Ayala i Bora no van estar encertats mentre que els barcelonins van fallar el primer però van marcar els tres següents.

Carrillo i Belenchón s'afegeixen

El conjunt figuerenc ha anunciat dos fitxatges més. El del porter letó Romans Carrillo i el del defensa aragonès Christian Belenchón. Carrillo, nascut a Riga fa 23 anys, però establert a Catalunya des dels 6, ha jugat al Manresa i al Sabadell. Ha estat titular en els dos amistosos de pretemporada, contra la Marca de l'Ham i l'Escala, i ha convençut els tècnics, que han decidit incorporar-lo. Els dos testos el Figueres els ha resolt per la mínima (0-1).

Per la seva banda, s'ha incorporat el defensa aragonès Christian Belenchón. El lateral esquerre, de 23 anys, té una àmplia experiència a Tercera Divisió amb el Llanes, Almudévar i el Teruel.

Cal destacar també que dimarts passat, 30 de juliol, l'òptica Optipunt i la UE Figueres van signar un conveni en virtut del qual tots els jugadors i jugadores del club blanc-i-blau passaran un exhaustiu examen optomètric al centre òptic figuerenc. El projecte té com a objectiu millorar el rendiment i les habilitats visuals dels esportistes en el camp de joc en benefici de l'equip.

Prem per veure més contingut per a tu