El Figueres va caure eliminat de la Copa Catalunya per la FE Grama, que el curs vinent jugarà a Primera Catalana. El duel va acabar amb un empat a 0 i es va haver de resoldre tot en els penals. Als figuerencs els va faltar sort. Mario, Ayala i Bora no van estar encertats mentre que els barcelonins van fallar el primer però van marcar els tres següents.

Carrillo i Belenchón s'afegeixen

El conjunt figuerenc ha anunciat dos fitxatges més. El del porter letó Romans Carrillo i el del defensa aragonès Christian Belenchón. Carrillo, nascut a Riga fa 23 anys, però establert a Catalunya des dels 6, ha jugat al Manresa i al Sabadell. Ha estat titular en els dos amistosos de pretemporada, contra la Marca de l'Ham i l'Escala, i ha convençut els tècnics, que han decidit incorporar-lo. Els dos testos el Figueres els ha resolt per la mínima (0-1).

Per la seva banda, s'ha incorporat el defensa aragonès Christian Belenchón. El lateral esquerre, de 23 anys, té una àmplia experiència a Tercera Divisió amb el Llanes, Almudévar i el Teruel.

Cal destacar també que dimarts passat, 30 de juliol, l'òptica Optipunt i la UE Figueres van signar un conveni en virtut del qual tots els jugadors i jugadores del club blanc-i-blau passaran un exhaustiu examen optomètric al centre òptic figuerenc. El projecte té com a objectiu millorar el rendiment i les habilitats visuals dels esportistes en el camp de joc en benefici de l'equip.