Segueix-nos a les xarxes socials:

Ciclisme

Yates repeteix triomf al Tour de França en una gran etapa

Pinot fa patir al líder Alaphilippe

Yates repeteix triomf al Tour de França en una gran etapaReuters

El ciclista britànic Simon Yates, del Mitchelton-Scott, ha guanyat aquest diumenge la quinzena etapa del Tour de França, disputada sobre 185 quilòmetres entre Limoux i l'inèdit port de muntanya de Prat d'Albis, mentre que el francès Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step) ha patit per conservar el seu lideratge a la classificació general.

Yates forjar la seva victòria amb una escapada, a menys de 35 quilòmetres per al final, d'entre el gran grup d'escapats que havia portat la iniciativa durant el tram més important del dia. El francès Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) va acabar segon a 33 segons, gràcies a un atac que va provocar suors a un Alaphilippe que va salvar la papereta.

Enric Mas va certificar les males sensacions del dia del Tourmalet i es va despenjar del grup dels favorits ben aviat, mentre que Mikel Landa va mostrar la seva millor cara.

Després de l'etapa, Alaphilippe és líder, amb un minut i mig de marge sobre Thomas, que ha recuperat 30 segons. Pinot es mostra com el rival més fort i Landa que s'enganxa a la cursa, escalant fin sla setena posició de la general a menys de cinc minuts del mallot groc.

Prem per veure més contingut per a tu