Segueix-nos a les xarxes socials:

Barty aixeca el seu primer «gran» a París en guanyar Vondrousova

?L'austríac Dominc Thiem serà avui el rival de Rafa Nadal en la final masculina de Roland Garros

L'australiana Ashleigh Barty es va proclamar ahir campiona de Roland Garros, segon Grand Slam de la temporada, i es va alçar amb el seu primer «gran» després d'imposar-se a la tennista de la República Txeca Marketa Vondrousova en dos sets (6-1 i 6-3).

Barty, de 23 anys i que fins ara a París havia aconseguit arribar només fins la segona ronda i mai havia passat d'uns quarts en una gran cita fins en aquesta edició, ha fet un torneig espectacular que li permet sumar el seu primer Grand Slam individual -segon després d'imposar-se en dobles a l'US Open de l'any passat. L'australina va viure un partit més plàcid del que s'esperava, amb un primer set que va solventar en menys de mitja hora, i de mica en mica va anar encaminant-se cap a la victòria en el segon set. En el novè joc, va segellar el triomf per enlairar el trofeu parisí després d'una hora i 10 minuts de joc.

Thiem, rival de Nadal en la final

L'austríac Dominc Thiem serà el rival de Rafa Nadal en la final masculina de Roland Garros després d'imposar-se al serbi Novak Djokovic (6-2, 3-6, 7-5, 5-7 i 7-5) en un partit que es va haver de reiniciar ahir a causa de la pluja de divendres. La final es disputarà avui a partir de les tres de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu