Segueix-nos a les xarxes socials:

Els sis aficionats del Liverpool detinguts per desordres públics passaran una nit més al calabós

Un vídeo dels incidents mostra uns 'hooligans' llençant a l'aigua un venedor ambulant de cerveses a la Plaça Reial

Els sis detinguts del Liverpool pels aldarulls de dimarts al vespre a Barcelona dormiran com a mínim una nit més a la comissària de les Corts dels Mossos d'Esquadra. La policia no preveu que passin a disposició judicial fins dijous o divendres. La Guàrdia Urbana va detenir ahir al vespre sis persones per aldarulls i desordres públics a la Plaça del Reial. Un vídeo difós dels incidents també mostra com uns 'hooligans' llencen a l'aigua de la font de la plaça un venedor ambulant de cerveses. El Liverpool ha emès un comunicat en què condemna els fets i diu que es tracta de comportaments "inacceptables i intolerables" i que col·labora amb les autoritats espanyoles per identificar-ne els responsables.

Segons fonts policials, els aficionats detinguts haurien llençat objectes contra els agents i com a conseqüència dels fets es va haver de restringir el trànsit a La Rambla durant alguns moments.

La Guàrdia Urbana també va intervenir prop de 3.000 llaunes de cervesa destinades a la venda ambulant als entorns de la mateixa plaça. Es van interceptar als diversos venedors ambulants i també a un magatzem de la zona que presumptament abastia els 'supporters'.

D'altra banda, Mossos i Guàrdia Urbana tenen en marxa un dispositiu de seguretat específic, com en ocasions de partits similars en el passat, per garantir la seguretat en les hores prèvies, durant i posteriors al partit. Es preveu que uns 5.000 aficionats del Liverpool siguin a Barcelona, i han marcat un punt de trobada a la zona de la sala Razzmataz.

El Liverpool s'enfronta aquest dimecres al Barça al Camp Nou en el partit d'anada de les semifinals de la Champions League.

Prem per veure més contingut per a tu