Perdre un partit per factors externs a la teva actuació sobre la gespa fa molt mal. Ràbia, impotència... Així va sentir-se el Sant Pere Pescador després de veure com les decisions arbitrals les acabaven perjudicant en forma de derrota contra el Saragossa (1-2). I és que les noies de Joan Pont van disputar un duel molt seriós davant del líder, que van treballar-se a pols després de posar en pràctica el plantejament que havien estat estudiant durant tota la setmana. L'esforç immens per portar la batuta a les rivals va donar els seus fruits en el tram final, quan Blanca Cros va defensar el seu paper de killer a l'equip superant la porteria de Patricia Larque. Les visitants van aconseguir-ho igualar en temps afegit però el súmmum de tot plegat va arribar amb el seu gol de la victòria. Laura Martínez posava el segon quatre minuts fora del temps reglamentari i immediatament el col·legiat donava per acabat el duel.

Davant l'alt nivell del Saragossa, el Sant Pere Pescador va treure el seu esperit per tenir-lo contra les cordes. Les de Pont van saber portar el guió del partit a la màxima intensitat per llegir bé les jugades del líder i deixar-lo sense opcions. El gran treball en defensa per impedir que el Saragossa trobés espais entre línies i en atac amb pressió per sortir al contracop va permetre a les santperenques posar-se per davant del marcador. Al minut 84, Blanca afusellava la porteria rival enviant un xut sec que superava la portera en la seva sortida. El gol va arribar després d'una triangulació entre Ana Ríos i Sílvia Masferrer que aconseguia connectar amb Blanca dins l'àrea. El Saragossa va aconseguir igualar el resultat en temps afegit, però la gran sorpresa al municipal va ser quan l'àrbitre va deixar continuar el partit fora del temps reglamentari fins que va arribar el segon, en fora de joc.

Reclamació a la Federació

Davant la injustícia, l'afició va replicar a l'àrbitre. En conseqüència, el club farà una reclamació perquè s'estudiïn els fets.