El Girona va sumar ahir la tercera jornada consecutiva sense conèixer la derrota -dos empats i una victòria- davant l'Igualada. Però tot i aquest canvi de dinàmica, els de Josep Enric Torner continuen en zona de descens.

Els gironins es van sobreposar al gol inicial dels visitants en la primera meitat del partit i van aconseguir capgirar el marcador amb les dianes de Pelicano i Torner. Aquesta última, quan faltaven quatre minuts per al final del partit. Però dos minuts més tard, Pla, per als igualadins, va posar l'empat a dos definitiu i feia que els tres punts tan necessaris s'escapessin del pavelló de Palau.

Quarta derrota seguida del Lloret, que continuarà una setmana més en zona de descens. Ahir els de Josep Codina van començar dominant per 0-2 a la pista del Noia, quart classificat, però van acabar golejats en la segona part.

Els selvatans necessitaven guanyar per poder sortir del descens i van sorprendre un rival complicat amb dos gols en els primers deu minuts, obra de Noguero i Le Berre. Tot i així, els locals no van perdre la paciència i van poder retallar distàncies poc abans d'arribar al descans. I tot just començar la segona part van aconseguir empatar el partit a dos gols. A partir d'aquí va ser un festival golejador per als amfitrions, que van marcar cinc gols més, dos d'aquests de l'exlloretenc Marc Grau, per acabar golejant per 7-2.

Dissabte que ve Lloret i Girona es veuran les cares en un partit vital per als dos equips per intentar sortir de la zona de descens. El resultat en el partit de la primera volta celebrat al pavelló de Palau va ser d'empat a tres.