The Wind Games, la competició internacional de vol indoor més mediàtica del món abaixa el teló amb 12 noves medalles dels equips locals. La prova, que s'ha allargat durant 3 dies ha aconseguit reunir l'elit mundial d'aquest esport al Túnel de Vent d'Empuriabrava. L'estrena de la nova modalitat competitiva Relay Races (carrera de relleus), una disciplina dinàmica de velocitat, ha marcat aquesta nova edició.

La directora del Túnel, Aida Rico, destaca "l'alt nivell dels atletes que s'han presentat a la competició i el compromís adquirit per Windoor amb el desenvolupament del vol indoor i de les disciplines esportives que l'integren que, indubtablement evolucionen i creixen gràcies competicions com la nostra, com The Wind Games" .

Windoor ha apostat fermament des de 2015 pel vol dinàmic potenciant la participació del seu planter en aquesta disciplina i innovant en la creació de noves modalitats competitives. Aquesta travessa de Windoor es concreta en aquesta sisena edició de The Wind Games amb 12 noves medalles pels seus equips, tres de les quals s'han aconseguit en la categoria 4Speed. Windoor ha fet triplet de victòries amb voladors del seu planter en cadascun dels tres equips guanyadors. Es dona la circumstància que en aquesta disciplina 4Speed hi participen equips mixtes formats per parelles de voladors d'equips de diferents nacionalitats. D'aquesta manera, NinjAspire, amb els locals Eliot Pothet i Mateo Limnaios fent equip amb els americans Noah Wittenburg i Kaleigh Wittenburg ha obtingut la medalla d'or de la categoria. The Fantastic 4 amb els voladors de WINDOOR, César Rico i Dani Gallego, al costat de les singapureses Kyra Poh i Yixuan Choo han fet plata per davant de The Misfits amb Josh O'Donoghue, Lewis Hard, Àlex González (voladors amb segell Windoor) i Ben Roane.

Aquests mateixos tres equips s'han enfrontat de nou en la nova modalitat per relleus, Relay Races, que s'ha estrenat amb la victòria de The Fantastic 4 seguit de NinjAspire i de The Misfits.

A 2 Way Dyamic, una renyida final amb empat a la darrera ronda entre els 4 equips finalistes ha desembocat en un emocionant desempat que finalment ha acabat amb la victòria dels WINDOOR DC, amb César Rico i Dani Gallego. El segon lloc ha estat per Ninjas Windoor i el tercer, per iFly Aspire.

Pel que fa a la disciplina estrenada als The Wind Games de 2017, Solo Speed, (carreres de velocitats d'un sol volador) s'ha registrat rècord de voladors inscrits amb 16 atletes. El polonès Andrzej Soltyk, de només 17 anys, és des d'avui el volador més ràpid del món després d'aconseguir la primera posició per davant de l'americana Kaleigh Wittenburg, de 14 anys i de César Rico que ha fet bronze. La jove voladora Wittenburg, ha fet or en la categoria Freestyle Open seguida de la xipriota Elena Dorofeeva i la xinesa Zi Wang.

Per la seva banda, la polonesa Kinga Bala, d'11 anys, que ja va participar en les dues darreres edicions de The Wind Games ha estat la millor de la categoria Freestyle Junior, consolidant la seva millora tècnica i artística per davant del canadenc Malachi "Chewie" DeAth i de la singapuresa Isabelle Koh. El xinès Yiming Xiao, de només 7 anys, és el primer atleta de la República Popular Xinesa que participa a la prova.

Aquests The Wind Games han aconseguit reunir per primera vegada els tres millors equips de FS Open del món: Hayabusa (Bèlgica), Air Speed Zone (Arizona) i Weembi High Rollers (França). Precisament, els belgues Hayabusa han aconseguit per sisè any consecutiu la medalla d'or de la categoria i amb aquesta victòria, l'equip patrocinat per WINDOOR, suma ja 23 ors en vol relatiu.

En la classificació femenina de la disciplina FS (FSF), l'equip NFTO, patrocinat per WINDOOR, ha acabat en segona posició per darrera de la formació Nephtys Weembi que ha aconseguit el seu primer or als The Wind Games

Pel que fa al palmarès de la disciplina 4Way VFS la medalla d'or ha estat pels italians Italy VFS Team.

Simultàniament a The Wind Games ha tingut lloc el 1r Campionat Català de Vol Indoor Solo Speed on el favorit César Rico s'ha proclamat el guanyador absolut. Per la seva banda, Papea1 ha aconseguit l'or en el 3er campionat nacional de vol indoor que s'ha celebrat paral·lelament a The Wind Games

Windoor ha celebrat la 6a edició de The Wind Games organitzant una marató solidària per a recaptar fons per a l'ONG Care All Foundation, que treballa per paracaigudistes accidentats, entre altres iniciatives; i l'Associació Antonio Cabré dedicada a millorar la qualitat de vida de diferents agrupacions de nens amb necessitats especials en matèria educativa, sanitària o social. Aquest projecte s'engloba dins de la filosofia de RSC que Windoor està potenciant.