Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot continua a València amb la seva lluita per allunyar-se més del descens

?Els de Garrido són a 9 punts del descens ?Avui visiten el filial del Llevant per buscar els tres punts amb el dubte d'Ivan Guzmán, amb molèsties

L'Olot visita avui (12 h) l'Atlètic Llevant. La remuntada in extremis de l'última jornada davant el Peralada és una injecció de motivació i entusiasme per a un Olot que, amb només 21 jornades disputades, ja té 30 punts. En aquests moments, els garrotxins estan 9 punts per sobre del descens i només a 6 de les posicions de play-off. «Sempre m'agrada mirar els partits com a oportunitats. Guanyar davant l'Atlètic Llevant suposaria distanciar-nos del descens i mirar objectius més bonics, però consolidar-nos a la categoria és prioritari», insistia Garrido.

L'Olot s'enfronta de nou a un filial, un tipus d'enfrontaments amb les seves particularitats, tant positives com negatives: «Són jugadors molts joves. És un club que confia molt en la base, fins i tot l'entrenador actual del primer equip, Paco López, va pujar del filial i està fent una bona feina. Això els ajuda a tenir una energia i unes capacitats diferents».

Prem per veure més contingut per a tu