19 de gener de 2019
19.01.2019
Futbol

El Girona FC amaga a Girona, Olot i Figueres 18 entrades per al Girona-Barça

El club ha ideat un joc de pistes per animar els aficionats a guanyar entrades per al derbi català

19.01.2019 | 12:27
El club gironí fa difusió del joc amb un vídeo.

El Girona FC posa en marxa aquest dilluns, 21 de gener, "La Gran Recerca" per aconseguir entrades gratuïtes per al partit entre el Girona FC i el FC Barcelona del diumenge 27 de gener a les 16.15 hores.

Amb les entrades ja exhaurides, el Girona FC ha decidit repartir 18 entrades del Derbi Català entre 3 poblacions gironines: Figueres, Olot i Girona.

El club ha amagat 3 cofres a cada ciutat, amb 2 entrades dins de cada cofre. El primer seguidor que, seguint les pistes que es donaran a través dels comptes oficials d'Instagram i Twitter, aconsegueixi trobar un cofre, podrà viure en directe el Derbi Català amb un acompanyant.

Les dates de La Gran Recerca:

Els cofres amb les entrades per al derbi estaran amagades cada dia a una ciutat diferent:

  • Dilluns 21: Figueres
  • Dimarts 22: Olot
  • Dimecres 23: Girona


Com funciona La Gran Recerca del Girona?

La Gran Recerca és oberta a tothom. Es recomana lluir algun element distintiu del Girona FC (samarreta, bufanda, bandera...) perquè els responsables del club t'identifiquin.

El club vehicularà totes les informacions de La Gran Recerca a través dels Instagram Stories i el perfil de Twitter del Girona FC.

A les 9 del matí de cada dia, el club ha previst informar sobre l'hora en què es pot començar la recerca de cada un dels 3 cofres.

Segons informa el Girona FC en la seva web, arribada l'hora del primer cofre, el club començarà a donar pistes per tal que els aficionats puguin buscar-lo. El primer aficionat que trobi cada cofre serà el guanyador de les entrades. Aquells que no hagin arribat a temps podran participar en la recerca dels cofres restants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook