El Girona FC posa en marxa aquest dilluns, 21 de gener, "La Gran Recerca" per aconseguir entrades gratuïtes per al partit entre el Girona FC i el FC Barcelona del diumenge 27 de gener a les 16.15 hores.

Amb les entrades ja exhaurides, el Girona FC ha decidit repartir 18 entrades del Derbi Català entre 3 poblacions gironines: Figueres, Olot i Girona.

El club ha amagat 3 cofres a cada ciutat, amb 2 entrades dins de cada cofre. El primer seguidor que, seguint les pistes que es donaran a través dels comptes oficials d'Instagram i Twitter, aconsegueixi trobar un cofre, podrà viure en directe el Derbi Català amb un acompanyant.

Les dates de La Gran Recerca:

Els cofres amb les entrades per al derbi estaran amagades cada dia a una ciutat diferent:

  • Dilluns 21: Figueres
  • Dimarts 22: Olot
  • Dimecres 23: Girona

Com funciona La Gran Recerca del Girona?

La Gran Recerca és oberta a tothom. Es recomana lluir algun element distintiu del Girona FC (samarreta, bufanda, bandera...) perquè els responsables del club t'identifiquin.

El club vehicularà totes les informacions de La Gran Recerca a través dels Instagram Stories i el perfil de Twitter del Girona FC.

A les 9 del matí de cada dia, el club ha previst informar sobre l'hora en què es pot començar la recerca de cada un dels 3 cofres.

Segons informa el Girona FC en la seva web, arribada l'hora del primer cofre, el club començarà a donar pistes per tal que els aficionats puguin buscar-lo. El primer aficionat que trobi cada cofre serà el guanyador de les entrades. Aquells que no hagin arribat a temps podran participar en la recerca dels cofres restants.