Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

El vilamallenc Ferran Díaz és sotscampió cadet d'Espanya amb la selecció catalana

En la final van caure contra Madrid per 63-55 en un matx que es va decidir en l'últim quart

El vilamallenc Ferran Díaz és sotscampió cadet d'Espanya amb la selecció catalanaEMPORDA.INFO

El jugador de bàsquet vilamallenc Ferran Díaz Cabanas ha quedat, aquest dilluns a Huelva, sotcampió del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria cadet després de cedir, amb Catalunya, a la final contra Madrid (63-55). Aquest era el debut de Díaz en un campionat d'aquestes característiques amb la selecció catalana sub-16 i s'ha estrenat amb la medalla de plata, en una final molt disputada i que estava igualada a 45 punts a l'inici de l'últim quart.

El Campionat d'Espanya s'ha celebrat a terres andaluses durant cinc dies i els catalans, entrenats per Ramon Reigada, havien imposat el seu domini en les jornades anteriors. L'accés a la final l'havien certificat després de superar Aragó (73-92) -amb dos punts i onze minuts jugats per Díaz- i el bitllet per les semifinals l'havien aconseguit contra Canàries (80-62). A la fase de grups, malgrat iniciar-la amb derrota contra Galícia (66-621), la selecció catalana es va refer contra Andalusia (76-62) -Díaz va anotar cinc punts- i el País Basc (56-97).

Una família de bàsquet

Díaz, que juga al Bàsquet Girona, comparteix la passió del bàsquet amb tota la seva família. El seu germà gran, Guillem, juga actualment a l'equip sots-21 del Bàsquet Vilafant de Jordi Burgas. Els dos Díaz es van formar a l'Adepaf de Figueres, club on milita el seu pare, Xavi, en aquest cas a l'equip de veterans, si bé ja hi havia jugat durant molts anys quan era més jove.

Prem per veure més contingut per a tu