Segueix-nos a les xarxes socials:

Un encertat Yaman evita que el Figueres puntuï contra el Sants

El gol d'Álvaro no és suficient per contrarestar el doblet de Navarro, malgrat que l'empat va estar a tocar

Un encertat Yaman evita que el Figueres puntuï contra el Santsue figueres

El Figueres va tornar amb les mans buides del Camp de l'Energia després de perdre per la mínima contra el Sants (2-1), tot i que va fer mèrits per puntuar. Els jugadors que entrena Joan Esteva van anar a remolc dels locals a la primera meitat i van arribar al descans per darrere en el marcador. Els alt-empordanesos, que van millorar la imatge a la represa, van rebre el 2-0 com més buscaven l'empat, però van reaccionar amb rapidesa i van tornar a entrar en el partit amb un cop de cap d'Álvaro només dos minuts més tard. Canal (75') i Ferrón (77') van tenir l'empat molt a prop, però van topar amb un Yaman molt inspirat que va fer inútils els intents del Figueres per empatar.