Transcorregudes 11 jornades de Lliga, el Palamós té als dos primers classificats de Primera Catalana, el Girona C i el Vilassar de Mar, a 11 punts de distància. Segons Javi Salamero, l'equip palamosí es troba en una situació còmoda a la taula (quart) i ni molt menys llança la tovallola en l'intent d'atrapar als dos primers classificats perquè encara resten 23 jornades per disputar-se.

«L'equip porta 7 punts dels últims 9 i fent aquesta mitjana som campions de lliga», va explicar Salamero enviant alhora un missatge d'optimisme a l'aficionat: «No cal engegar cap llum d'alarma perquè sí que som capaços de retallar distàncies respecte als dos primers classificats».

L'entrenador del degà va reconèixer després de l'empat a 1 contra el Sant Cugat que « fer-nos forts a casa és la nostra assignatura pendent perquè hi hem perdut 9 punts i són molts». En aquest sentit, Salamero creu que la dificultat de tirar endavant els partits com a local s'explica perquè «a casa assumim la iniciativa del joc i prenem més riscos que a fora»