Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol femení

El Sant Pere Pescador busca la campanada al camp del líder Seagull

Al camp del Badalona les santperenques confien en trencar una ratxa de quatre derrotes seguides, en el retorn de Laura Rey i amb el record de la Copa

El Sant Pere Pescador busca la campanada al camp del líder SeagullLLUIS RIBERA

El Sant Pere Pescador va estar a punt de sorprendre el Barça B, quart classificat de Segona Divisió (2-3), el diumenge passat, i a la propera jornada confia en donar la campanada en el camp del líder. Aquest diumenge (12 h) les noies de Joan Pont i Quim Sala visitaran el Seagull de Badalona, colíder amb els mateixos punts que el Saragossa i que encara no coneix la derrota. Les badalonines, però, no es poden confiar perquè fa mig any el Sant Pere Pescador les va eliminar de la Copa Catalunya.

Les groc-i-negres acumulen quatre derrotes consecutives, ocupen l'antepenúltim lloc, i contra el Seagull tancaran un calendari infernal, ja que s'hauran enfrontat a les cinc primeres classificades després de nou jornades. El Sant Pere Pescador, que manté la baixa de la golejadora Ana Ríos, podria seguir apostant a davant per la polivalent Laura Rey, jugadora figuerenca que havia jugat en el Seagull fins fa un any i mig.

Prem per veure més contingut per a tu