29 de octubre de 2018
29.10.2018

Valverde: «El triomf ens farà més forts emocionalment»

El tècnic, que va guanyar per primera vegada el Madrid com a tècnic blaugrana al Camp Nou, va mostrar-se content perquè la victòria «reforça l'equip emocionalment» «No considero el Madrid descartat de cara a la Lliga; encara queda molt i els grans equips es refan», va dir Valverde, que va defensar Lopetegui: «No m'agrada que destitueixin cap entrenador»

29.10.2018 | 06:30
Arturo Vidal, rematant de cap per fer pujar el 5-1 al marcador, ahir al Camp Nou.

Ernesto Valverde va aconseguir la primera victòria en un clàssic al Camp Nou després de l'empat de l'any passat. Una de les claus de la victòria del Barça ahir davant el Madrid va ser el plantejament que va fer el seu tècnic, Ernesto Valverde, que va saber fer els canvis adequats quan l'equip més patia i el Madrid atacava constantment. Referent a això, l'entrenador extremeny va declarar que «a vegades prens una decisió que després no dona resultat i altres en què tot quadra». Així, a la segona part va fer entrar Semedo i Dembéle, situant Sergi Roberto al mig camp perquè «pensava que feien falta jugadors que corressin a l'espai perquè la segona part no tenia tant control com la primera».

Ernesto Valverde va declarar estar «molt content per la nostra gent. Sabem què significa un clàssic i el component emocional que té». També va dir que estava content de l'equip perquè «s'ha sobreposat quan ells han canviat i han tingut una embranzida d'equip gran i s'han ficat dins el partit i nosaltres hem tingut moments d'inestabilitat». A més, va afegir que «hem respost com un equip sense Messi. Estem contents perquè reforça molt l'equip» Sobre el Madrid, el Txingurri va afirmar que «no el considerodescartat de cara a la Lliga; encara queda molt i els grans equips es refan». Sobre Lopetegui, Valverde va dir que «no m'agrada que destituexin cap entrenador».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook