Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Al-Qázeres tampoc sorprèn l'Uni a Fontajau

L'incòmode equip extremeny que lideren les experimentades Gabi Ocete i Paola Ferrari no pot evitar la quarta victòria en quatre partits de lliga d'un Spar Ciytlit Girona que guanya sense fer un bàsquet tan brillant com altres dies Hampton, 24 punts i 10 rebots

La lesió de Bea Sánchez ha deixat l'Spar Citylift Girona amb una plantilla menys llarga del que seria recomanable en un equip que combina lliga i competició europea. Això és cert. Però també ho és que la majoria d'equips que visiten Fontajau, fins i tot els que han construït bons projectes com l'Al-Qázeres, ho fan amb plantilles infinitament menys consistents que la conformada per les vuit professionals que li queden a Èric Surís. Alguns rivals, com va ser el cas d'ahir, tenen un bon cinc inicial. Però, i com reconeixia la veterana Gabi Ocete al final del partit, sense prou rotació per arribar amb opcions reals de disputar la victòria en els minuts finals. Una dada: ahir la catalana Miríam Forasté va anotar els dos únics punts d'una jugadora de l'Al-Qázeres que no formés part del cinc titular. I així no es pot plantar cara a un Spar Citylift Girona que va sumar la seva quarta victòria en quatre jornades de lliga (73-60) superant l'incòmode equip extremeny que va plantar cara basant-se en el mateix joc exterior que la temporada passada va portar el Mann-Filter de Saragossa a ser semifinalista de Lliga i Copa: Ocete, Ferrari i Barbee.

El pas del temps farà que el partit d'ahir es recordi per les seves estadístiques. I aquestes diuen que Keisha Hampton va fer 24 punts i 11 rebots (35 de valoració). Una autèntica exhibició que, però, no explica que el partit es va decantar de l'equip gironí, ahir menys brillant en atac que altres dies, gràcies a la bona defensa local en el segon i, en menor mesura, en el tercer quart. En els primers cinc minuts del segon període, l'Al-Qázeres només va poder anotar dos punts, com no de Ferrari, i això va permetre que les gironines marxessin de 14 punts en el marcador (38-24). Una diferència que, al costat de l'abismal diferència en el rebot (46 a 23), i la poca rotació visitant va anar conduint l'Uni cap a la seva quarta victòria consecutiva a la lliga tot i que l'Al-Qázeres no va tirar mai la tovallola i va arribar a posar-se més d'un cop per sota la ratlla dels 10 punts de diferència. Al final, 73-60 i l'Spar Citylift que continua líder en una setmana en la que l'Eurocup les portarà fins a Les Açores per jugar contra l'Uniao Sportiva.