El bon moment del Gernika, invicte a la lliga espanyola, i un arbitratge estrany que ha penalitzat a les seves jugadores interiors, no ha estat obstacle perquè l'Spar Citylift Girona s'hagi estrenat amb victòria a l'Eurocup en un partit on les jugadores d'Èric Surís sempre han anat per davant en el marcador (80-57).

El domini en el rebot i la solvència defensiva, fins i tot jugant molts minuts amb quatre petites per problemes de faltes, i l'encert anotador de Keisha Hampton (en el primer quart), Rosó Buch (tercer) i la consistència interior de Nadia Colhado han estat factors importants per decantar la balança davant un Gernika en que Berezhzynska ha estat la millor.

La setmana vinent, l'Spar Citylift Girona viatjarà a Madeira per enfrontar-se a l'Uniao Sportiva en la segona jornada de la competició. Avui, les portugueses han perdut a Hongria contra el Gyor (78-67).