Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Peralada té, davant el cuer, la gran ocasió de guanyar per primer cop

L'Ebro, que tampoc ha guanyat cap partit, visitarà Peralada aquest diumenge (12 h)

El Peralada té, davant el cuer, la gran ocasió de guanyar per primer copLLUIS RIBERA

El partit d´aquest diumenge (12 h) ha de servir de punt d´inflexió per al Peralada-Girona B per començar a aixecar el cap. I és que després de vuit jornades sense conèixer la victòria aquesta temporada els verd-i-blancs rebran la visita, en el seu terreny de joc, del cuer de Segona B, l´Ebro. El partit entre el penúltim i l´últim classificat pot ser una bona ocasió per als nois de Chicho per refer-se després de cinc empats i tres derrotes. No obstant això, els aragonesos vindran amb la moral alta després d'eliminar el Lleida i classificar-se pels setzens de final de la Copa del Rei.

L´últim desencís del Peralada-Girona B va ser el diumenge passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de Sant Adrià del Besòs, on es va quedar sense opcions de puntuar contra l´Espanyol B (3-1). El darrer cop que s´havia enfrontat al filial barceloní va caure golejat 6-0, ara fa 12 anys, i aquest cop tampoc van tenir la fortuna de cara.

Primer gol del suplent Soni

Els peraladencs tenien la baixa del defensa veneçolà Nahuel Ferraresi, que anava convocat per a la selecció absoluta. Al davant, i davant la manca de gol, va estrenar-se com a titular Moha Keita, que ocupava el lloc de Kevin Soni, autor del gol de l´honor -el seu primer de la temporada- quan el marcador ja era de 3-0, en el minut 68. I és que durant el primer tram els altempordanesos no van trobar la posició i l´Espanyol B ho va aprofitar. Chicho va explicar a la roda de premsa que «no hem estat a l´altura i és un passet enrere».

Prem per veure més contingut per a tu