L’Escala ha guanyat els sis partits de lliga a Segona Catalana i encara és l’hora que un rival li marqui un gol. Joan Ureña, amb passat a Tercera Divisió en el Figueres i el Peralada, es manté imbatut després de 540 minuts enguany, un fet que el reconforta i que el col·loca amb els mateixos registres que el Prat, líder de Tercera Divisió que tampoc ha encaixat cap gol en nou jornades.

Els nois de Sepu són sòlids al darrere -Argi i Sergi Ramírez són els centrals que custodien Ureña, però al davant també demostren molta pólvora. La darrera víctima va ser el Caldes de Malavella, en un duel que van desencallar Denilson Rivas, de penal (18’) i l’exbanyolí Ignasi Massó, autor d’un doblet (25’ i 70’) i copitxitxi de Segona amb set dianes.

Dos sancionats a la Marca

El Marca de l’Ham va puntuar al camp de l’Abadessenc (1-1) amb un gol de Hadji Jawara, el seu primer del curs, i davant el Porqueres, aquest diumenge, tindran les baixes per sanció de Sergio Casanova i Raül Blanco.

El Base, ja sense David Alsina

El Base Roses no va poder donar continuïtat al triomf obtingut davant l’Abadessenc (1-0) i el dissabte va caure golejat contra el Bosc de Tosca, a les Preses (4-0). Pels rosincs ja no hi era David Alsina, que ha marxat al Vilajuïga.