Segueix-nos a les xarxes socials:

Natació

Llançà prepara un cap de setmana de travessies a benefici de la petita Paula Rojas

Hi haurà un repte nocturn de 13 km i una travessia popular de 2,5 km

Llançà prepara un cap de setmana de travessies a benefici de la petita Paula Rojas

Paula Rojas, una criatura de 17 mesos que està sent tractada d’una greu lesió al cap, ha vist com des del maig passat s’han organitzat diferents activitats a benefici seu per recaptar fons. Els clubs de ­futbol de Vilafant, Cabanes i Sant Pere Pescador, entre d’altres, van ser dels primers a portar a terme iniciatives i, aquest cap de setmana, Llançà també s’hi afegirà en clau aquàtica. El Tintoreres Swimming Club, entitat de natació, organitza dues activitats: per un costat, un repte, i per l’altre, una travessia popular.

Aquest dissabte, dia 13 (21 ­hores), els llançanencs Marcos ­Rodríguez i Marc Ferrer tenen el repte de nedar 13 km durant la nit, des de la platja de Garbet, de ­Colera, fins al Port de la Selva.

De cala Bramant a Garbet

La jornada #nedemperlapaula es tancarà aquest diumenge dia 14, al matí, amb una travessia de 2,5 km, oberta a tothom. L’inici serà a les 10.15 h amb una sortida a peu des de Garbet a cala Bramant, lloc on des de les 11 s’iniciarà la sortida, per mar, fins a arribar a Garbet. El preu de la inscripció és de 10 ­euros, inclou un casquet corporatiu, i tota la recaptació es destinarà al ­projecte solidari per a Paula Rojas.

Per a qui no pugui assistir als reptes que s’organitzen des de Llançà, però vulguin col·laborar-hi igualment es pot fer una aportació en el següent número de compte: ES74 2100 0205 6102 0035 0273. Les inscripcions segueixen obertes al web www.visitllanca.cat.

Prem per veure més contingut per a tu