L’Empuriabrava-Castelló s’ha enfilat en el lideratge de Tercera Catalana després d’un mes de competició i tot i tenir un partit pendent. El quart triomf en quatre partits va arribar el diumenge passat a l’Aeròdrom davant un dels altres equips que està cridat a moure’s per la zona alta, el Llançà (3-0). Els nois d’Albert Albert, que ja havien deixat enrere el Bàscara (4-0), es van desfer dels llançanencs amb gols d’Alberto Jiménez, per partida doble (23’ i 76’) i que ja n’acumula set, i de Frank Caballero (57’).

Després que el Sant Pere Pescador hagi començat la lliga amb dubtes, l’Empuriabrava-Castelló es perfila com l’equip més fiable del grup, amb permís dels baixempordanesos Begur i Torroella, que li trepitgen els talons. Els emporitans intentaran allargar la ratxa aquest dissabte (16.30 h) al camp del Cistella i el 12 d’octubre disputaran el partit pendent que tenen a Sant Pere Pescador.

Albert, que enllaça la quarta temporada seguida a la banqueta, treu transcendència en el lideratge: «Tot just la lliga comença, hem tingut un bon inici, però l’important és com s’acaba; encara queda molt». L’extècnic de l’Esplais i del Porqueres valora el triomf contra els llançanencs com un partit on «vam estar impecables defensivament i molt efectius en atac. El Llançà és un molt bon equip, molt treballat i molt difícil de defensar».

El Cistella i l’Esplais mouen la porteria amb Santolària i Mena

El Cistella ha vist com el porter Dani Luque fitxava la setmana passada pel Base Roses i ha cobert la seva baixa amb Jordi Santolària, que prové de l’Esplais i competirà amb Adrià Payet. Els castellonins, per la seva part, han substituït la marxa de Santolària amb el retorn de Rubén Mena (Cabanes).

El Navata fitxa Puten (Palau), Morata i Pericet (Cabanes)

El Navata segueix movent fitxa i en els últims dies s’ha reforçat amb el davanter Mohamed Boubnad Puten, autor de 31 gols amb el Palau-saverdera el curs passat, i amb els exvilabertranencs Jose Morata i Javi Pericet, que havien iniciat la lliga en el Cabanes.

El Vila-sacra fitxa Ahmed Yacub, però perd Buba Jallow

El Vila-sacra ha incorporat amb la lliga començada Ahmed Yacub, procedent del Cabanes, amb qui es trobarà aquest diumenge. En canvi, ha vist com Buba Jallow, que en un principi havia fitxat aquest estiu, ha acabat fent les maletes en el Base Roses, de Segona.