La Jonquera ha vist com els tres desplaçaments d’aquesta temporada acabaven amb el mateix fatídic resultat: 1-0. Després de cedir en els camps del Tona i del Banyoles, el darrer desencís va ser el diumenge passat al migdia en el camp del Can Vidalet, d’Esplugues de Llobregat, on van cedir per un gol en el límit del descans després d’un desajust defensiu. Arnau Garcia, al primer temps, i Pol Compte, a la recta final, van tenir el gol a tocar.

Dos gols en cinc jornades

D’aquesta manera, el conjunt que entrenen Jordi Boix i Martí Carrera no va poder donar continuïtat a la victòria aconseguida feia set dies davant l’Argentona (1-0). Els fronterers van tornar a evidenciar la falta de gol -només n’han marcat dos en cinc jornades, un dels quals de penal- i se situen al límit de la permanència. En canvi, al darrere mantenen una alta solidesa, amb Aleix Manzano sota els pals havent rebut quatre gols en 450 minuts.

Visita del Sabadell Nord, tercer equip de Segona amb qui jugaran

La Jonquera rebrà la visita del Sabadell Nord aquest diumenge (16 h) a les Forques, davant un rival que la temporada passada jugava a Segona. En aquest inici de curs, els fronterers ja s’han trobat contra rivals de sota com el Tona, Guineueta i Argentona.

El Banyoles de Fontes, que perd Txema Ortega, supera el Palamós

El Banyoles que entrena el rosinc Adam Fontes va sorprendre el Palamós (1-0) amb un gol de l’ex del Figueres i la Jonquera Henry. Els del Pla de l’Estany han vist com el llersenc Txema Ortega -ex del Cistella i Marca de l’Ham- ha deixat el cos tècnic per motius laborals.