Segueix-nos a les xarxes socials:

Jornada gairebé rodona amb el triomf del Girona i l'empat del Lloret

?Els gironins imposen la seva llei contra l'Alcoi ?Els selvatans igualen un desavantatge a Vic

Jornada gairebé rodona amb el triomf del Girona i l'empat del Lloretaniol resclosa

Un penal al cap de 19 segons de l'inici del partit transformat per Palau, autor d'un doblet, va obrir el camí de la primera victòria del Citylift Girona a l'OK Lliga (4-1), contra un Alcoi que va competir d'allò més bé, arribant a igualar el matx, també de penal. L'orgull dels gironins es va veure reflectit en el segon gol, novament de Palau, al llindar del descans.

A la represa, Oriol i Manel Garcia van sentenciar. Abans, però, va tocar suar. Palau va tenir el hat-trick a tocar però va errar el tercer penal de la tarda, mentre que l'Alcoi va tenir una falta directa que podia haver retallat distàncies, però Guimaraes va errar.

El Lloret va sumar un gran empat, tenint en compte que perdia 3-1 al descans. El doblet de Gómez, pel Vic, va complicar molt les coses però la resposta va ser contundent. Aguirre, per partida doble, i Grau, quan faltaven quatre minuts, van situar el 3-3 final i van donar el primer punt de la temporada als lloretencs, entrenats per Josep Codina i Andreu Graupera.