La Jonquera afrontarà la segona temporada seguida a Primera Catalana amb l’única missió de salvar-se. El conjunt que entrena el garrotxí Jordi Boix i el figuerenc Lluís Moñino disposarà d’una plantilla molt local que intentarà plantar cara a potències com el Girona C o el Palamós, dos dels màxims favorits a l’ascens. Després d’un mes de proves, que van tancar dissabte passat al camp del Sant Jaume de Llierca, de Segona Catalana (1-1), debutaran aquest diumenge dia 2 de setembre (11.45 h) al camp del Tona. Els osonencs provenen d’una categoria inferior i a la plantilla compten amb l’exdavanter fronterer Javi Revert, a més del fins fa poc defensa del Figueres Ot Bofill.

El fitxatge més destacat de la Jonquera d’aquest estiu ha estat el retorn del davanter Pol Compte, procedent de l’Escala i que ha de ser l’home que ha de portar el pes ofensiu. Les altres cares noves dels alberencs són Enric Genís (Palamós juvenil), Arnau Garcia (Agullana), Sergi Barco (Llagostera B), Joan Pujol (Girona C), Ebrima Jawo Ivu (Roses), Andreu Paneque (Cassà), Joel Crespo (Empuriabrava-Castelló), Angel Hernández i Pere Compte (Figueres juvenil) i Bernat Batlle (Peralada juvenil).

En els pròxims dies, alguns dels jugadors que estan a prova podrien acabar convencent. Mentrestant, han signat la continuïtat Aleix Manzano, Dani Lobato, Albert Genís, Ramon Masó, Albert Moñino, Miquel Juan Xampi, Marc Bech, Jorge Torres i Bruno Müller.

Vuit baixes en total

En canvi, han enfilat el camí de sortida Cristian Hidalgo (Martinenc), Migue Martín (Llançà), Guillem Cornellà i Fran Pérez (Farners), Xavi Gabernet (Balaguer), Genís Balaguer (Palamós), Àlex Alaminos (Marca de l’Ham) i Tidiane Barry (Vila-sacra).