Els càmpings de les comarques gironines volen acostar el territori als turistes que s'allotgen a les seves instal·lacions i fer-los partícips dels esdeveniments que es duen a terme a la demarcació. És per això que l'Associació de Càmpings de Girona ha decidit organitzar, en col·laboració amb la Unió Esportiva Figueres, el primer torneig de futbol7 «Càmpings de Girona». La iniciativa s'emmarca en els actes de celebració del centenari del club de futbol de la capital de l'Alt Empordà.

El torneig de futbol 7 «Càmpings de Girona» es durà a terme demà,divendres, de quatre a set de la tarda a les instal·lacions de la UE Figueres i hi participaran cinc càmpings gironins: Valldaro, de Platja d'Aro ; Internacional de Calonge i Eurocamping, també de Calonge; Rifort, de l'Estartit; i Rodas, de Roses.

Hi haurà tres categories: Infantil ( de 12 a 14 anys), adolescent (de 15 a 18 anys) i adults ( 19 anys) i els participants seran turistes que estan passant aquest estiu les vacances allotjats en alguns dels càmpings associats a l'Associació de Càmpings de Girona.