Segueix-nos a les xarxes socials:

Els socis del Llagostera podran dur convidats a veure el Balears

El club regala dues entrades per carnet amb l'objectiu de portar gent al camp; hi haurà un centenar d'aficionats rivals

El Llagostera ha engegat una campanya per portar gent al camp Municipal aquest proper diumenge al migdia, coincidint amb el transcendental partit contra l'Atlètic Balears. Hi ha, poca broma, mitja permanència a Segona B en joc i per aquest motiu el club blaugrana ha decidit regalar dues entrades a cada abonat perquè puguin portar convidats a l'estadi. A més el Balears tampoc estarà sol: s'espera la presència d'un centenar de seguidors visitants gràcies a una campanya promoguda pels jugadors i el club que finança part de l'expedició.

La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, explica que «les entrades gratuïtes es podran recollir a la taquilla el mateix dia del partit» i espera que aquest diumenge el camp Municipal presenti la millor entrada de la temporada per empènyer l'equip d'Òscar Álvarez cap a la victòria. L'assistència mitjana de públic a Llagostera aquest curs s'ha situat al voltant dels 300 o 400 espectadors.

Tarragó admet que el partit pot ser vist «com una final» però destaca que «des d'ara fins a final de temporada tots ho seran, perquè ens hi estem jugant molt». A pesar de la complicada situació dels blaugranes a la lliga (en zona de descens a falta de 4 jornades, a un punt de la promoció i a dos de la permanència), la presidenta es mostra «confiada» en la salvació. «Estic tranquil·la, espero que la gent i l'equip responguin i que fem un pas endavant cap a la permanència», va subratllar ahir la dirigent del Llagostera.

Prem per veure més contingut per a tu