Segueix-nos a les xarxes socials:

Alonso: «Mercedes és el gran favorit aquesta temporada»

L'asturià creu que l'escuderia alemanya, Red Bull i Ferrari estan encara per sobre de McLaren

Alonso: «Mercedes és el gran favorit aquesta temporada»Europa Press

El pilot espanyol Fernando Alonso es mostra "optimista" de cara a l'inici aquest cap de setmana del Mundial de Fórmula 1 amb el Gran Premi d'Austràlia, on creu que tindrà "al cent per cent" el seu MCL33 per buscar "un bon resultat" que els doni motivació per a la resta de l'any. L'asturià ha deixat clar que el seu equip "és un dels quals pot batre en un futur proper a Mercedes".

"Bé, crec que hauríem de ser optimistes. Crec que vam tenir alguns problemes de fiabilitat en els test, però tots estan solucionats i l'equip va fer un fantàstic treball en les últimes dues o tres setmanes per tenir el cotxe al cent per cent per a Austràlia", va dir Alonso en una entrevista a l'agència 'Reuters' després d'un esdeveniment publicitari amb 'Chandon', patrocinador del seu equip.

Per al pilot, "en els punts i prop del 'Top 5'" en el circuit d'Albert Park seria "el millor" que podriem fer el diumenge "per començar la temporada". "Necessitem aquest bon resultat per motivar a l'equip i seguir treballant per a la resta de la temporada", va admetre.

El 'top 4' és l'objectiu

A més, el bicampió del món tampoc dubta que "el 'Top 4' és definitivament un objectiu" per McLaren. "Sabem que Mercedes està una mica per davant de tots i que ha estat dominant aquest esport en els últims quatre anys. Són els grans favorits per a la nova temporada, i després tenim a Red Bull, a Ferrari i, clarament, McLaren ha de ser el següent equip en aquest ordre", va advertir Alonso.

"Està a la nostra mà millorar i, amb sort, poder batre'ls molt ràpidament. Probablement, McLaren és un dels equips que pot fer-ho en un futur proper i espero que aquest futur proper estigui a prop i que pugui ser fins i tot aquest any", va desitjar el pilot.

D'altra banda, no considera que Mercedes sigui culpable que la F-1 actual no sigui tan atractiva. "És sempre important tenir una mica de competició en qualsevol esport. Crec que la competitivitat i les baralles tancades atrauran a més gent i faran més interessant el campionat, però no crec que sigui problema del domini de Mercedes. Ells han fet un millor treball que els altres en l'últim parell d'anys".

Prem per veure més contingut per a tu