14 de març de 2018
14.03.2018
Rem

El Xon's Empuriabrava femení recupera l'embarcació

S'ajuntarà, igual que ja feia l'equip masculí, amb el Palamós i va debutar a la prova de Llaüt Mediterrani pels canals d'Empuriabrava

14.03.2018 | 11:11
El Xon's Empuriabrava femení recupera l'embarcació

Després d'un any de descans el Club Xon's Rem Empuriabrava ha recuperat el sènior femení. Tal com havia passat amb el masculí la temporada passada, aquest equip estarà vinculat amb el Club Rem Palamós per unir forces i tenir més fons d'armari. El primer equip de noies tenia pocs efectius, però seguia entrenant durant l'any passat i ara recupera l'embarcació. D'aquell Xon's que, per exemple, el 2012 i el 2013 va arribar al punt àlgid amb tres títols i un sotscampionat de Llagut Català i Llaüt Mediterrani queden ben poques remadores, però una de les supervivents que ha tornat és Neus Servià. A més, Carme Costa, que també va formar part d'aquella plantilla, podria afegir-s'hi sota les ordres de Martí Ramírez.

Tercera posició per al masculí

El retorn a la competició del Xon's femení va ser diumenge passat, a casa, en una prova de la Lliga Catalana del Llaüt Mediterrani, celebrada en els canals d'Empuriabrava. La prova, dominada pels equips de Badalona –el masculí del Xon's va quedar tercer i és segon de la lliga– tenia lloc per segon any seguit a la Marina: començava al llac de Sant Maurici i acabava al Poblat Típic després de 2,4 km de recorregut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook