Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils guanya el seu segon partit seguit contra el potent Alcobendas

El Bordils guanya el seu segon partit seguit contra el potent AlcobendasMARC MARTÍ

Després d'aconseguir una important victòria la setmana passada a la pista del Palma del Río, el Bordils va aconseguir ahir la segona victòria consecutiva, davant l'Alcobendas per 28 a 22, que suma així el seu quart partit sense guanyar.

Als verd-i-blancs els va sortir un partit rodó que van dominar de principi a fi, agafant un avantatge màxim de vuit gols (26 a 18) a falta de 6 mintus per al final.

Els de Sergi Catarain van sortir molt forts i l'entrenador de Palafrugell va plantejar una defensa 6-0 que els va donar bons resultats i van aconseguir avantatges de 3 o 4 gols. A això s'hi ha d'afegir la bona actuació del porter Sergi González, que va estar molt segur sota pals.

En atac, els locals van saber tenir molta paciència a l'hora d'elaborar les jugades i van saber definir bé de cara a porteria. Això va fer que al descans els gironins arribessin amb un avantatge de 3 gols (16 a 13). Després de la represa, el Bordils va continuar amb la defensa 6-0 que havia plantejat Catarain i que havia donat bons resultats al primer temps.

Jordi González segueix estant molt bé, igual que la defensa, i això ho van aprofitar els verd-i-negres en atac per arribar a agafar un avantatge més còmode al marcador.

Fins a vuit gols van arribar a tenir els de Catarain d'avantatge, però al final es va arribar amb un marcador de 28 a 22. Un resultat que treu de l'últim lloc els verd-i-blancs, i momentàniment de la zona de descens, a l'espera del que facin avui Palma del Río o Covadonga (juguen a les pistes del Ciudat Real i l'Alacant).

La pròxima setmana el Bordils visita la pista del Villa de Aranda, un equip que suma tres derrotes consecutives i que estan un punt per damunt de l'equip de Catarain. El partit serà dissabte a les set de la tarda.